De Monopod

Iedereen kent die wel, de selfiestick a.k.a. de monopod! Niet alleen om selfies te trekken is makkelijker, maar ook om  foto's te maken van de omgeving rondom is het top.
Mensen met een handicap hebben vaak moeite om foto's te trekken in de hoogte. De selfie-stick kan hier als een verlengd arm dienen.
Wie last heeft van bibberende handen en wazige foto's, is de selfie-stick ook een goede alternatief.

Soorten sticks
Er bestaan twee soorten selfie-sticks. Eentje met Bluetooth/draadloos en eentje met snoer.

De bluetooth stick
Deze zijn de makkelijkste en de handigste sticks. Het enige wat nodig is, is een bluetooth verbinding, meer niet. Bluetooth kan ook echter een nadeel zijn omdat deze de batterijen kan opslorpen.

De stick  met snoer
Deze stick moet verbonden worden op de plek waar de oortjes gevestigd moet worden. De stick met snoertjes zijn eveneens compatibel met alle toestellen. Men moet wel de zoomfunctie instellen als fotografeerfunctie voor een vlot gebruik. Het batterijverbruik is hier een stuk minder.

Er bestaan allerlei prijsklasse voor selfie-sticks. Meestal kosten ze in de winkel tussen de 20 en 30 euro. Maar ik heb er eentje met snoer gekocht op ebay voor 2,50 euro met verzendingskosten inbegrepen. En jawel hoor! Deze werkt perfect! Het moet dus niet altijd duur zijn, nietwaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...